ЗА НАС

Уважаеми клиенти!

Благодарим Ви  за интереса, проявен към нашата продукция!

В официалния  интернет-магазин на  „Супротек – България“ Вие можете да закупите цялата гама  триботехнически състави  (добавки) „Супротек“ (SUPROTEC) и аксесоари :

  • Триботехнически състав (добавка) „ACTIVE“, „ACTIVE PLUS“ и „Off-Road 4×4 ДВГ“ за  бензинови и дизелови  двигатели
  • Триботехнически състав (добавка) за обработка АСК, МСК, ХКУ, Диференциали и ГПВН или ,,помпа дюза,
  • Очистители горивна система и системата за  вентиляция и климатика
  • Триботехнически състав (добавка) „Мототес-2“ и „Мототес-4“ за обработка на мото – и минитехника
  • Триботехнически състав (добавка) за тежкотоварна техника“МАКС Хидравлика“, „МАКС ДВС“, „МАКС МКПП“, „МАКС ТНВД“;
  • Триботехническа пластична смазка и концентрат;
  • Антигел (добавка в горивото);
  • Автомобилни ароматизатори за въздуха.

Удобна покупка

Ние постоянно работим върху усъвършенствуването на нашия  интернет-магазин, за да направим покупката на продуктите максимално удобно. В нашия  магазин може:
– да се обърнете към наш сътрудник,ако имате затруднения с избора на продукт;
– да се възползвате за оформянето на поръчката чрез наш сътрудник;
– да изберете удобен вариант за плащане: защитено плащане онлайн или наложен платеж в брой на куриера;

Обратна връзка и отзиви

За нас са важни Вашето мнение и желания. След пускане на поръчката и използването на нашите продукти, Вие може да получите съобщение с предложение да оставите отзив за Вашите впечатления от продуктите „Супротек“.

История

Компания НПТК „СУПРОТЕК“ е основана в 2002 год. и се явява един от лидерите на пазара за иновационни продукти в сферата на автохимията,предназначени за защита от износване и поддържане работните характеристики в различните системи и възли на автомобила. За 15 години работа благодарение на авторските научни разработки ние завоювахме висока степен на доверие и уважение от потребителя в повече от 30 държави по света почти на всички континенти.

Интернет-магазина, като структурно подразделение, е създаден  оперативно да обслужва стабилно повишаващия се интерес  към продукцията „Супротек“ и да предоставя оптимални варианти за доставка.

Сега при нас  Вие можете да закупите продукт по избор  непосредствено от вносителя, с доставка в рамките на България. Надяваме се, че нашите  разработки ще помогнат да поддържате  характеристиките на Вашия автомобил и да генерирате икономия от неговата експлоатация, увеличавайки многократно ресурсите на силовия агрегат и другите възли.

По въпросите, свързани с онлайн покупка и доставка може да се свържете с нас на тел. 087 703 36 36 или 089 438 27 27  в делнични дни от 8 до 19 часа, в събота от 9 до 15 часа.